Friday, 20 February 2015

Salam Perkenalan

Salam buat semua pembaca blog,

http://matcuoi.com      Cik Casa lupa nak kenalkan diri sebelum ni,Maklum la budak baru blajar... Hehehe....

Cik Casa ni mula nya hanya nak 'promote'kan service bagi perkhidmatan pengurusan.
Dah lama keje ngn orang,rasa macam penat pulak...jadi Cik Casa putuskan nk buat sendiri la.. Buat sementara ni Cik Casa buat part time jer dulu.Kalau sambutan menggalakkan Insyallah..Cik Casa bukak la opis sendiri.AMINN...

Cik Casa ada kat area kepong... jadi service Cik Casa sekitar Kuala Lumpur,Selangor,
Negeri Sembilan,Perak dan Pulau Pinang.Servis ni bagi membantu kontraktor yang baru nak mendaftar atau yang telah pun berdaftar dengan CIDB.Harga Cik Casa.... $$$ jgn risau,Isyallah
Reasonable dan mampu bagi kontraktor melayu,india @ cina.

Caranya mudah....kalau Cik Casa mampu buat,kita akan ambik kes tu.Kalau terlalu 'complicated',
Cik Casa kena rujuk pihak tertentu dulu.http://matcuoi.com Jadi faham2 ler...Senang citer contact Cik Casa
direct lebih afdal! By email ,telefon atau comment jer kat Blog ni.Free Consult untuk yang berminat.

Akhir kata,Cik Casa menyusun 10 jari ni mnta maaf klu ada kekurangan diblog ni.
Salam kenal dari Cik Casa...
Bye

http://matcuoi.com

2 komen:

Chin Lee said...

Now only acceptable for online renewal? For company CIDB

Thank you

CASA CRYSTAL said...

Hi Chin Lee,

Yes now for New Registration or Renewal CIDB License must be online.
All hard copy of Document can only submit to CIDB after online registration had been done.
Doc need to submit to CIDB Branch in your office registered add. area.

TQ